Kig forbi butikken på Peter bangs vej 105, 2000 frederiksberg
Kontakt mig på 2044 2465

Ca dei Maghi

Paolo's bedstefar Fernando startede med at fremstille vine i 50'erne på ca dei Maghi ( troldmandens hus )
Idag er det aolo Creazzi der styrer produktionen på 8 hektar vinmarker, som ligger rundt om vingården og hotellet.
Paolo er en ung og dygtig vinmager, der går sine egne veje, og gør tingene på sin egen måde.
Forskellighed er et af nøgleordene.. Det kan smages...
Hotellet drives af Giovanna. Det er RIGTIG familie når man er der..

Amarone 2012

Amarone 2012

Druer: Corvina, Corvinone, Rondinella og Molinara
Vinmarken ligger i Fumane og vinstokkene er 50 år gamle Opbinding Pergola.
druerne høstes midt i oktober i hånden og lægges til tørre i små kasser frem til sidst i januar / start februar.
Efter langsom gæring modner vinen i store slavonske fade i 5 år
 
En utrolig velsmagende og anderledes amarone, der har power og elegance
mørke modne kirsebær med “kongen af danmark” bolche der dukker diskret op
Fyldig og fed, varm med en længde i eftersmagen – 16,5%
Ripasso 2013

Ripasso 2013

Druer: Corvina, Corvinone, Rondinella og Molinara Vinmarken ligger i Fumane og vinstokkene er 30 år gamle Opbinding Pergola.
Druerne høstes midt i oktober i hånden og lægges i små kasser.
Efter en kortere tørring gærer vinen i ståltank.
I februar blandes vinen med amarone”marc”‘en og en anden gæring går igang.
Vinen modner i store slavonske fade i 4 år.
 
En utrolig powerfuld og velsmagende ripasso, som måler sig med mange amaroner.
Modne mørke kirsebær og bagest i munden dukker der diskret en duft/smag af “kongen af danmark” bolche op.
Fylde, fedme og balance som går op i en højere enhed. 15 %
Barabao 2015 og 2016

Barabao 2015 og 2016

Majestætisk hvidvin på 100% Garganega
Vinmarken ligger i fumane og mange siger han er tosset, at “spilde” dyre vinmarker på hvidvin.
Men resultatet taler for sig selv.
50% er tørret i en måned. Den anden halvdel er høstet “late harvest” Derefter blander han druerne og gærer vinen.
 
Strågul cremet i konsistens. Fyldig og fed i munden. powerfuld med mineralske toner sammen med frisk syre, frugt og lidt krydderier…
En vin der kan gå helt op til og med svinekød
Alkohol 14%
Blend No 3

Blend No 3

Paolo fremstiller denne ikke denne vin hvert år.
Fortrinsvis fremstiller han sansanel – en passito på cabernet sauvignon.
De år, hvor det ikke lykkes, laver han blend No 3

Vinen er på 80% Cabernet Sauvignon, hvor druerne er tørrede. Herefter
modner vinen 5 år i større fade. Når vinen er klar blander Paolo 20% frisk
Corvina i, for at give vinen friskhed, frugtighed og kirsebær tonerne fra Valpolicella.

Det er en frisk, frugtig og fyldig vin på samme tid.
Alkohol 15%
Produceres i ca 1900 flasker og blev udsolgt på gården med det samme.
Jeg fik fat i halvdelen af produktionen

Ca dei Maghi - Camparsi 2016

Ca dei Maghi - Camparsi 2016

Frisk og frugrig hvidvin på Trebbiano som dyrkes nedenfor deres vingård.

Criomaceration ( kold udblødning og gæring) giver en utrolig frugighed som gør, at denne vin egner sig rigtigt godt til reception, velkomst eller nydelse på terrassen

Ca dei Maghi - Sanzenel 2011

Ca dei Maghi - Sanzenel 2011

Amandorlato hvilket vil sige, at det er en sød vin. Altså en slags recioto – men på 1005 Cabernet Sauvignon som også dyrkes i Fumane hvor de har deres vinmarker og vingård.

Super lækker vin til stærke oste..

Adresse

Peter bangs vej 105
2000 frederiksberg
MwineM v/Mikael Lyng
Peter bangs vej 105
2000 frederiksberg
Kontakt på 20442465
mwinem@gmail.com
Tlf: +45 2044 2465
Email: mwinem@gmail.com
CVR: 27786111
Åbningstider uge 39

Uge 39 - pga vinrejse

Mandag: Lukket
Tirsdag:  Lukket
Onsdag:  Lukket
Torsdag: 11-17

Fredag : 11-17

Lørdag : Lukket

Uge 40

Mandag: Lukket
Tirsdag:  Lukket
Onsdag:  10-17
Torsdag: 10-17

fredag  :  10-17

Lørdag :  10-15