Villa Rinaldi

VILLA RINALDI VENETO Rinaldo Rinaldi er manden bag Villa Rinaldi. Vinslottet har sine rødder helt tilbage i forrige århundrede, men sådan som det ser ud i dag skyldes i høj grad Rinaldo Rinaldi. Tilbage i 60érne revolutionerede han vinhuset. Indtil da havde man igennem generationer produceret klassiske Verona vine som for eksempel Amarone della Valpolicella. Rinaldi lavede aftaler med en række bønder som havde marker og vinstokke der opfyldte alle hans ønsker. Dem fandt han i Adige dalen. De kontrakter han udarbejdede dengang, er dem man stadig opererer efter.

Villa Rinaldi Amarone Corpus 2000

Villa Rinaldi Amarone Corpus 2000

Villa Rinaldi Amarone Corpus 2000

Konge amarone, hvor alt går op i en højere enhed.
Druer: 70 % Corvina fra Verona 30 % Rondinella fra Verona 10 % Molinara fra Verona.
Vinmarkerne ligger i 300-400 meters højde Efter lang amceration og gæring modner vinen 36 mdr. i fransk barrique.

Farve: Dyb violet rød
Duft: Sødmefuld med marcipan, sveske, rosin og blommer og en fantastisk dybde.
Smag: Sødmefuld, cremet og rund med magtfuld, intens sveskeblomme og rosin og yderligere 10-15 lag af frugtkoncentration, som man kan dvæle ved. Man kan simpelthen smage koncentrationen lag for lag."

Serveringstemperatur: 18 - 21 grader
Velegnet til: Parmesan, ren nydelse og meditation.

Det er ikke for ingenting, at den hedder CORPUS. Denne amarone er på toppen nu og vil bliver der de næste 2-3 år efter min mening. Den bliver ikke bedre, end den er nu.

Villa Rinaldi Amarone Corpus 2003

Villa Rinaldi Amarone Corpus 2003

Villa Rinaldi Amarone Corpus 2003

Konge amarone, hvor alt går op i en højere enhed.
Druer: 70 % Corvina fra Verona 30 % Rondinella fra Verona 10 % Molinara fra Verona.
Vinmarkerne ligger i 300-400 meters højde. Efter lang amceration og gæring modner vinen 36 mdr. i fransk barrique.

Farve: Dyb violet rød
Duft: Sødmefuld med marcipan, sveske, rosin og blommer og en fantastisk dybde.
Smag: Sødmefuld, cremet og rund med magtfuld, intens sveskeblomme og rosin og yderligere 10-15 lag af frugtkoncentration, som man kan dvæle ved. Man kan simpelthen smage koncentrationen lag for lag."

Serveringstemperatur: 18 - 21 grader
Velegnet til: Parmesan, ren nydelse og meditation.

Det er ikke for ingenting, at den hedder CORPUS. Denne amarone er på toppen nu og vil bliver der de næste 2-3 år efter min mening. Den bliver ikke bedre, end den er nu.

Villa Rinaldi Amarone Maior 2001

Villa Rinaldi Amarone Maior 2001

Villa Rinaldi Amarone Maior 2001

Lillebror amarone vil jeg faktisk ikke kalde den. det er sindsygt godt, det her !!

Druer 70% Corvina fra Verona, 25% Rondinella fra Verona, 5% Molinara fra Verona
Farve: Dyb violet rød
Serveres ved 18°-21 grader
Velegnet til: Rødt kød, vildt og oste.

Smag: Mørke bær og blommer og lang krydret eftersmag. Ligger mellem den sødlige og den tørre stil. Vinen er ikke filtreret, og der kan forekomme en anelse bundfald. Vi anbefaler at vinen stilles op et døgn før den skal drikkes.

Denne amarone er på toppen nu og vil bliver der de næste 2-3 år efter min mening. Den bliver ikke bedre, end den er nu.